Beskæftigelse

Her finder du problemstillinger indenfor det overordnede tema 'Beskæftigelse'

Problemstillingerne kommer fra alle hjørner af Københavns Kommune, og varierer fra at være en idé, vi ønsker jeres hjælp til at undersøge nærmere, til et konkret projekt, der har brug for en helt specifik løsning. 

Vi ser frem til at høre jeres bud på, hvordan vi gør København en bedre by for alle borgere.

Forslag til projekt:

 1. Hvordan møder Jobcenter København borgere?
  I 2019 undersøgte Københavns Kommune, hvordan sygemeldte borgere oplever mødet med jobcentret. Det resulterede bl.a. i en video, der sendes til sygemeldte borgere forud for deres første samtale i jobcentret.
  Københavns Kommune ønsker en lignende undersøgelse af, hvordan ledige akademikere oplever mødet med jobcentret. Giver den rejse, som ledige kommer på for at komme tættere på arbejdsmarkedet, mening for dem?
  Forvaltning: Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen
  Tilbud: Besøg Jobcenter København – Karrierecentret og observér hele ‘borgerrejsen’, når en ledig akademiker skal til samtale i jobcentret. Læs indkaldelsesbrevet, observér centerindgang, venteområde og en samtale
   
 2. Studiejob og ungdomsjob i serviceindustrien
  Har COVID19 medført et ændret syn hos unge på at søge arbejde i servicebranchen? Sommersæsonen 2021 har givet mulighed for godt lønnede job som fx podere og mindsket udbuddet af arbejdskraft i servicesektoren. Vil vi se en langsigtet effekt og hvad betyder det for servicesektoren fremover?
  Forvaltning: Økonomiforvaltningen
  Tilbud: Møder og sparring

Kontakt for samarbejde

Studieby København

Husk at skrive projektnavn